torstai 6. tammikuuta 2011

Mäntsälän mätsäreissä 6.1.2011 ja vähän kuulumisia.

Ajateltiin lähteä Mäntsälään mätsäröimään jälleen, kun mätsäri kuume oli taas niin korkealla. Kivaahan taas oli ja innolla odotellaan taas seuraavia mätsäreitä. Murua siis käytän ainoastaan, koska Mimmi stressaantuu niin suuresta hälinästä, joten on parempi jättää se kotiin. : )   Meni todella hyvin. Olin Murun käytökseen erittäin tyytyväinen. Ei nukkunut koko aikana ollenkaan, mutta silti jaksoi keskittyä loppuun asti. Saatiin ensin punainen nauha, mutta ei sijoituttu. Silti olen kyllä ylpeä Murusta.

Yöllä heräsin kolmen  aikoihin siihen, kun Muru oksentaa. Säikähdin vähän että mikä sillä mahtaa olla, mutta sitten löysinkin oksennuksen seasta Mimmin sinisen pienen "pompulan" joita siis käytetään silloin tällöin Mimmillä jotta se näkisi lettinsä alta. Varsinkin nyt kun Mimmillä on vähän pidemmässä kunnossa naama turkki. Mutta tosiaan semmoinen sitten löytyi sieltä seasta ja suoraansanoen helpotuin, ettei se ollut mikään koirien vatsatauti vaan ponnari. Irronnut varmaan kun Mimmi ja Muru ovat leikkineet. Murulla kun on semmoinen tyyli että se vetää aina toisten koirien naamakarvoja (jos niiltä semmoisia siis löytyy : D)

Muuten meille kuuluu taas todella hyvää : ) Mimmin kanssa ollaan tosi paljon treenailtu erilaisia temppuja. Varsinkin hyppy- temppu on Mimmin mieleen. Siinä se siis hyppää renkaan läpi, jonka teen mun käsillä. Mimmin tyyli on hypätä tasajalkaa, joten se näyttää kun Mimu lentäisi ilmassa. Murun kanssa myös temppuja harjotellaan, mutta enimmäkseen nyt vielä kuitenkin perus käytöstapoja.

Valitettavasti nyt ei ainakaan vielä ole yhtään kuvia mätsäreistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti